krullend haar verzorgen

Jouw stappenplan voor
mooi gehydrateerd krullend haar binnen 30 dagen

Zelfs wanneer je alle hoop hebt opgegeven

Ik ging van super droog en pluizig haar naar
gehydrateerd en mooi krullend haar binnen 2 weken….

Hoi, ik ben Angela. Het klinkt misschien gek, maar ik stond op hetzelfde punt waar jij nu staat. Jarenlang was ik onzeker over mijn haar. Mijn krullend haar verzorgen vond ik moeilijk, hierdoor had ik super droog en pluizig haar. Het maakte niet uit wat ik erin smeerde, het bleef pluizig. Of droog. Of pluizig EN droog. Zucht… 

Dit was exact mijn leven een aantal jaar geleden. Daarom besloot ik mijn haar eraf te knippen zodat ik mijn krullen kon laten groeien. Dit zou alles veranderen dacht ik. 

Dus niet… Toen mijn haar groeide, zorgde het weer voor dezelfde frustratie: droog en pluizig haar. 

Ik heb er dus vaak aan gedacht om toch maar weer een haar relaxer (chemische ontkroezer) te gebruiken. Ik dacht regelmatig: “misschien is dit hele natural gedoe niet voor mij weggelegd.”

Jouw stappenplan voor mooi gehydrateerd krullend haar binnen 30 dagen

Niets is zo frustrerend als opstaan met droog haar waar geen enkele krul in zit. Hoopvol gebruikte ik elke keer nieuwe haarproducten. Toch kreeg ik niet het resultaat waarop ik hoopte. Dit veranderde gelukkig toen ik er achterkwam welke stappen er nodig waren om mijn haar te transformeren…

Jouw stappenplan voor mooi gehydrateerd krullend haar binnen 30 dagen

Nu heb ik mooi haar dat goed groeit. Dit had ik niet kunnen realiseren zonder jarenlang onderzoek, trainingen en hulp van anderen.

Krullen cursus -leer je krullen verzorgen

Wat deed ik fout?

1. Ik verspilde mijn tijd en geld aan de verkeerde dingen

Ik gaf regelmatig geld uit aan haarproducten waarvan ik niet wist of mijn haar dit nodig had. Ook nam ik adviezen en tips van aan anderen die zelf ook zoekende waren.

2. Ik was afhankelijk van het advies van kappers, winkeliers en vrienden

Ik luisterde naar het advies van anderen en ik keek totaal niet naar wat mijn eigen haar mij vertelde. Ik wist toen ook niet eens hoe ik dit moest doen. Hierdoor bleef ik afhankelijk van anderen en kon ik ook niet de juiste hulpvragen stellen. Ook kon ik niet de juiste producten kopen die mijn krullend haar op dat moment nodig had.

3. Ik deed maar wat

Ik dacht dat het korter knippen van mijn haar betekende dat mijn haar er ‘plotseling’ mooier uit zou zien. Als ik opnieuw begon zou ik mijn haar beter verzorgen. NOT…. Ik ging op dezelfde manier door, omdat ik niet wist WAT ik moest veranderen en WAAROM. Ik had geen focus en geen strategie. Ik deed maar wat in de hoop dat het hielp.

krullen verzorgen tips

Herken je dit?

Krullen_tips_macblogster

Je hebt ALLES geprobeerd. Verschillende haarproducten gekocht, tips van vriendinnen opgevolgd en informatie gezocht op het Internet. Toch loop je vast. Je hebt droog en stug haar no matter what you do. Het is echt heel droog en je vindt jouw haar lelijk.

Je bent moe. Je hebt al zoveel tijd, geld en energie verspild aan producten en verzorging die je nul resultaten hebben geven. Je vraagt je regelmatig af waarom jij met zulk moeilijk haar bent geboren. Waarom kun je niet gewoon mooi krullend haar hebben?

Je hebt dure producten gekocht en in het begin leken ze te werken. Nu staan ze in de kast omdat je haar er droog door wordt. Tot overmaat van ramp is je haar ook nog eens dun geworden en afgebroken. Dit maakt je heel erg verdrietig.

Je weet niet welke producten jouw haar nodig heeft. Het groeit langzaam en het zit niet mooi. Het is echt heel droog. Je zou willen dat iemand je begeleidt en uitlegt wat je moet doen en wat je nodig hebt.

bc-image-02.jpg

Wanneer je dit ervaart, ben je op de juiste plek

Krullend haar verzorgen kan super frustrerend zijn. Vooral wanneer je niet weet WAT je doet en WAAROM je dit doet. Toch kun jij ook gehydrateerd en mooie krullen of mooi kroeshaar krijgen. Het is mij namelijk ook gelukt.
En jij kunt dit ook. Daar kan ik jou bij helpen met behulp van een stappenplan.

Krultype M - Krullen cursus

Jouw stappenplan voor
mooi gehydrateerd krullend haar
binnen 30 dagen

"Eindelijk de juiste producten"

“Hey Angela, alles goed? Wilde je even laten weten dat ik eindelijk de juiste producten heb gevonden. Dankzij de Curl Training achtergekomen 😍😍😍”

Resultaat Krullen cursus

Krultype M - Krullen cursus modules

Dit is wat je leert

Je kunt de Krullen Cursus volgen wanneer je krullen of kroeshaar hebt. De cursus is volledig online. Hierdoor kun je het in je eigen tijd & tempo volgen, wanneer het jou uitkomt. 

Je ontvangt namelijk een jaar toegang tot al het cursusmateriaal en support in een besloten Facebook groep. De volledige cursus kun je binnen 30 dagen afronden. Uiteraard kun je er ook langer over doen of korter.

kroeshaar tips macblogster

module 1

Curl Strategie

We gaan we eerst jouw haar onderzoeken. Dit is nodig om jouw Curl Strategie te kunnen bepalen.

Na deze module weet je wat jouw haar nodig heeft. Hierdoor kun je jouw Curl Strategie ALTIJD aanpassen wanneer je het idee hebt dat jouw haar verandert.

In deze module leer je:

module 2

Happy hoofdhuid

Herken je dit? Je gebruikt dezelfde producten die je al weken gebruikt en plots zit je haar voor geen meter. Deze module gaat hier dus op in. Wat zijn hier de oorzaken van en wat kun jij hier tegen doen? Bijkomend voordeel: wanneer je de adviezen opvolgt, stimuleer je ook jouw haargroei.

In deze module leer je o.a.:

krullen cursus macblogster
krullen training macblogster

module 3

Krultype M(ooi)

“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welke krul is het mooiste van het land?” Na het volgen van deze module durf jij deze vraag ook te stellen. Module 3 gaat namelijk in op hoe je jouw krullen langer gehydrateerd houdt door de verschillende jaargetijden heen.

Na het volgen van deze module weet je o.a. hoe je

module 4

Krullenfluisteraar

In module 4 leer je op welke verschillende manieren je krultype M(ooi) kunt creëren en je ervoor zorgt dat ze lang mooi blijven.

In deze module leer je o.a. hoe je:

Reviews

Dit zeggen anderen over mijn Krultype M - Krullen Cursus

'Super veel fijne tips, waar ik echt iets mee kan!'

5/5

“Sinds de geboorte van mijn dochter gaat mijn haar achteruit. Mijn haar is futloos, pluist heel erg en lijkt er gewoon geen zin in te hebben. De modules met de werkboeken samen werken erg goed, dwingt mezelf om het echt te proberen te snappen! Echt super veel fijne tips, waar ik echt iets mee kan!”

"Ik heb nu sowieso minder haarbreuk"

5/5

“Al 10 jaar natural waar ik zelf weinig van merk. Mijn haar was flink dun geworden en afgebroken. Dankzij de cursus heb ik nu sowieso minder haarbreuk en no shedding.

Maar, dat is niet alles.
Je krijgt ook deze geweldige bonussen…

Wanneer je je aanmeldt Krultype M – Krullen cursus krijg je niet alleen toegang tot alle 4 modules, maar krijg je ook GRATIS toegang tot deze geweldige bonussen:

Krullen Cursus vragen stellen

waarde 45 euro/sessie

Bonus 1:
Q&A sessies zodat je extra uitleg krijgt

Heb je behoefte aan extra uitleg? Krijg een jaar lang antwoord op jouw vragen tijdens
6 online Q&A sessies.

Krullen cursus dagboek

waarde 7,95 euro

Bonus 2: Krultype M dagboek om jouw voortgang bij te houden

Houd jouw voortgang bij met behulp van dit krullendagboek. Ook helpt het dagboek je bij het bepalen en aanpassen van jouw Curl Strategie.

Krullen Cursus checklist

WAARDE 27,99 euro

Bonus 3:
Werkboeken & checklists

De werkboeken en checklists helpen jou inzicht te krijgen in hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen.

vragen stellen over verzorging krullend haar

waarde 34,95 euro

Bonus 4:
Toegang tot online Masterclasses

Krijg een jaar lang antwoord op jouw vragen tijdens 6 online Q&A sessies.

besloten groep

WAARDE 9,99 euro/m

Bonus 5: Toegang to besloten support groep

Stel jouw vragen over het programma, updates, jouw Curl Strategie, etc in deze groep. Je kunt ook met andere leden chatten om ideeën op te doen en feedback te krijgen over jouw vooruitgang.

Zelfvertrouwen meditatie

WAARDE 9,95 EURO​

Bonus 6:
Zelfvertrouwen Meditatie

Boost jouw zelfvertrouwen en doorbreek negatieve gedachten met behulp van een meditatie. Deze meditatie is speciaal opgenomen voor Krultype M deelnemers, door een coach en hypnotherapeut.

Dit alles heeft een totale waarde
van 470,72 euro

Wil je ook jouw krullend haar beter verzorgen? Meld je aan voor de Krultype M – Krullen Cursus.
Maak gebruik van mijn begeleiding & alle gebundelde kennis op 1 plek:

krullen cursus

147 eenmalige betaling
 • Krullen cursus
 • Jaar toegang
 • BONUS 1: Q&A's
 • BONUS 2: toegang tot Masterclass opnames
 • BONUS 3: Krullendagboek
 • BONUS 4: Werkboeken & checklists
 • BONUS 5: toegang tot besloten Facebook Groep
 • BONUS 6: Speciale zelfvertrouwen meditatie
 • EXTRA BONUS: Kortingscodes haarproducten & tools

Reactie van een deelnemer die mijn krullen cursus heeft afgerond

STAPPENPLAN - krullend haar verzorgen

Wil je verliefd worden op jouw eigen haar?

Stel je voor dat jouw haar er gezonder uitziet en zelfs mooier krult. Je weet eindelijk welke producten jouw haar nodig heeft en hoe je droog en pluizig haar voorkomt. De haat-liefde verhouding die je met jouw krullen/kroeshaar had, is verleden tijd. Je bent eindelijk blij wanneer je in de spiegel kijkt. 

krullend haar laten groeien

Jouw leven voor de cursus:

Jouw leven na de cursus:

Wil je meedoen?

Dit gebeurt er wanneer je je aanmeldt

Stap 1:
Doe mee & meld je aan

Meld je aan door een ferme klik te geven op de onderstaande button. Maak de betaling in orde en ontvang een bevestiging van jouw bestelling per e-mail.

Stap 2:
Ontvang een e-mail met inloggegevens

Behalve een bevestiging ontvang je ook jouw inloggegevens. Hiermee heb je toegang tot jouw online leeromgeving. Op 27 december is de kickoff van de Krullen Cursus. 

Stap 3:
Start 27 December

Vanaf dit moment krijg je wekelijks toegang tot nieuwe modules. Je kunt het programma op jouw eigen tempo volgen en je aanmelden voor de Q&A’s zodat jouw vragen worden beantwoord.

Veelgestelde vragen

Eerdere adviezen en producten waren weggegooid geld, waarom zou dit wel werken?

Natuurlijk kun je mijn blog lezen. Er zijn wel een paar belangrijke verschillen: 

 1. Tijdens de Krullen Cursus krijg je mijn begeleiding.
 2. De inhoud van mijn krullen cursus gaat in op jouw situatie. De inhoud is exclusief en komt niet op mijn blog. Ik heb namelijk nieuw materiaal gecreëerd waarin ik je stap voor stap uitleg geef over hoe je mooie krullen of mooi kroeshaar krijgt.
 3. De extra bonussen kun je niet op mijn blog vinden. Ook dit wordt exclusief aangeboden aan deelnemers van mijn Curl Training.
 4. In de Krullen Cursus staat alle waardevolle informatie bij elkaar, op logische volgorde. Op mijn blog moet je alle informatie zelf zoeken. Daarnaast is de informatie op mijn blog algemeen of in een aantal gevallen zelfs verouderd.

Uiteraard kun je alles zelfstandig zoeken via Google, Youtube en ga zo maar door. Dit lijkt gratis, maar dit is het niet. Het kost je namelijk tijd om te onderzoeken of alle informatie klopt. 

Vind je het fijn om zelf alles uit te zoeken en vind je het oké dat dit je (vrije) tijd kost? Dan kun je online voldoende vinden. Zoek en gij zult met vallen en opstaan vinden.

Ga je voor gemak en een bewezen stappenplan? Dan ben je welkom om mee te doen met mijn Krullen Cursus. 

 

Ik geef je toegang geef tot al mijn kennis, strategieën en support. Ook krijg je nog eens exclusieve toegang tot kennis van andere experts. 

Hierdoor zorgen we er dus samen voor dat het een succes wordt. 

MAAR eerlijk is eerlijk: mijn Krullen Cursus is geen magische pil. Ik kan je dus geen keiharde garanties geven, je zult namelijk ook zelf actie moeten ondernemen.

Wil je eerst met mij in gesprek voordat je de Krultyep M – Krullen Cursus aanschaft? Plan hier jouw Gratis afspraak.

Je kunt de training afronden in 30 dagen. Red je dit niet? Geen probleem. Je hebt een jaar lang toegang tot het materiaal. Hierdoor kun de Krullen Cursus namelijk op jouw eigen tempo volgen d.m.v. zelfstudie.

Omdat de krullen cursus je helpt bij het bepalen van de producten die je nodig hebt, zul je waarschijnlijk nieuwe producten willen kopen. 

Dit  levert dit een geldbesparing op. Reden: je zult geen geld meer uitgeven aan producten die je niet kunt gebruiken.

Daarnaast geef ik je ook nog eens speciale kortingscodes die je kunt gebruiken om haarproducten en tools te kopen.

Gedurende de Krullen Cursus word ik jouw Curl Coach. Wanneer je meedoet met de Krullen Cursus sta ik o.a. voor je klaar in een exclusieve en besloten Facebook groep. Hier kun je wekelijks vragen stellen tijdens de training, maar ook naderhand.  

Heb je geen Facebook? Ik organiseer Q&A’s waarin ik jouw vragen behandel. Deze kun je ook bekijken binnen de leeromgeving. 

De Krullen Cursus wordt gegeven in een besloten omgeving. Wanneer je meedoet met de krullen cursus ontvang je een e-mail met inlog gegevens.  

Naderhand krijg je stapsgewijs toegang tot 4 modules met praktische informatie.

Is deze Krullen Cursus geschikt voor jou?

De cursus is geschikt voor jou wanneer..

About me

Hoi, ik ben Angela

Ik ken jouw krullen frustraties maar al te goed. Omdat ik dacht dat mijn krullend haar moeilijk en lelijk was, maakte ik mijn haar 19 jaar lang steil met een chemische ontkroezer. Het resultaat: ik kreeg kale plekken.

Jarenlang was ik onzeker over mijn haar. Ik had super droog haar en kocht heel veel haarproducten. Ik hoopte vurig dat mijn haar minder droog en pluizig zou worden. Helaas gebeurde dit niet, ik wist niet wat ik deed. 

verschillende krultypen
hoe krijg je krullend haar?

Ook met de krullen van mijn dochter heb ik de nodige strijd gevoerd. Het was mijn wens om haar te leren om van haar krullen te houden. Daarom heb ik jaren onderzoek gedaan naar de juiste manieren om krullend haar te verzorgen. Gelukkig heeft mijn achtergrond mij hier bij geholpen.

Ik ben getraind en opgeleid tot onderzoeker en docent. Dit kwam dus goed van pas tijdens mijn krullen onderzoek en de creatie van mijn krullen cursus.

Mijn dochter en ik hebben nu mooi krullend haar, waar we regelmatig complimenten over krijgen.

Ben je klaar voor verandering?

Maak van mijn begeleiding & alle gebundelde kennis op 1 plek

krullen cursus

147 eenmalige betaling
 •  

je krijgt ook nog eens

Extra support op de volgende manieren

Werkboeken & checklists

Op basis van de videolessen, werkboeken en checklists kun je de krullen cursus op jouw eigen tempo volgen. Wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt namelijk een jaar toegang. 

Q&A Sessies &
Besloten groep

Kom je ergens niet uit of heb je aanvullende vragen buiten de Q&A sessies om? Stel jouw vragen via de besloten Facebook Groep. Tijdens de cursus, maar ook na het afronden ervan.

Krullendagboek

Met behulp van het krullendagboek kun je jouw voortgang bijhouden. Ook helpt het dagboek je bij het bepalen van jouw nieuwe Curl Strategie en eventuele aanpassingen.

Neem contact op

Staat jouw vraag niet in de 'veelgestelde vragen'?

Neem contact met mij op en stel jouw brandende vragen over de Krultype M – krullen cursus. Je kunt mij direct mailen via angela[@]macblogster.nl.