“Ik wil minstens 1 miljoen vrouwen* helpen verliefd te worden op hun krullend haar. Dit ga ik doen door hen te leren hoe ze hun haar het beste kunnen verzorgen.”

(*Mannen zijn trouwens ook welkom)

Krullen cursus -leer je krullen verzorgen

Ik ben Angela en ik help vrouwen hun zelfvertrouwen terug te krijgen door ze te helpen hun krullend haar beter te verzorgenDit doe ik op basis van mijn jarenlange ervaring met de verzorging van mijn eigen haar. Én de krullen van mijn dochter die half Engels – half Surinaams is.

Mijn_dochter_met_krullen

Waarom ik jou wil helpen?

Jarenlang heb ik mij onzeker gevoeld over mijn haar en mijn uiterlijk. Ik dacht dat mijn krullend haar moeilijk en lelijk. Daarom maakte ik mijn haar 19 jaar lang steil met een chemische ontkroezer. Het resultaat: ik kreeg kale plekken.

Dit wil ik jou besparen

Ik wou dat er toen iemand was geweest die mij had kunnen helpen en tegen mij had gezegd:

  • “je bent mooi en je haar is mooi zoals het is.”
  • “Ik laat je zien hoe je jouw haar goed verzorgt en mooie krullen maakt.”

wil ik jou helpen jouw natuurlijke krullen te omarmen, zodat je leert te begrijpen wat jouw haar nodig heeft

Omdat ik jarenlang heb geëxperimenteerd en onderzoek heb gedaan (ik heb o.a. een achtergrond als docent en onderzoeker), wil ik jou begeleiden zodat je dit zelf allemaal niet hoeft te doen. Alles wat je op deze website vindt, heb ik gecreëerd uit liefde voor mooie krullen. Laat mij je helpen jouw haar te begrijpen, zodat je krultype Mooi krijgt. 

 

Neem contact met mij op

Heb je een vraag of wil je met mij samenwerken? Neem vrijblijvend contact met mij op.