About Me

Hallo, ik ben Angela

Maar je mag me ook Macblogster noemen. Het is mijn missie om minstens 1 miljoen vrouwen* te helpen verliefd te worden op hun krullend haar. Dit doe ik door hen te leren hoe ze hun haar het beste kunnen verzorgen.”

(*Mannen zijn trouwens ook welkom)

Kortom, ik help je graag jouw zelfvertrouwen terug te krijgen door je te helpen jouw krullend haar beter te verzorgen. Dit doe ik op basis van verschillende trainingen die ik heb gevolgd en mijn jarenlange ervaring met de verzorging van mijn eigen haar. Én de krullen van mijn dochter die half Engels – half Surinaams is.

Featured in:

Waarom kan ik jou helpen?

Jarenlang heb ik mij onzeker gevoeld over mijn haar en mijn uiterlijk. Ik dacht dat mijn krullend haar moeilijk en lelijk. Daarom maakte ik mijn haar 19 jaar lang steil met een chemische ontkroezer. Het resultaat: ik kreeg kale plekken.

Ik wou dat er toen iemand was geweest die mij had kunnen helpen en tegen mij had gezegd:

  • “je bent mooi en je haar is mooi zoals het is.”
  • “Ik laat je zien hoe je jouw haar goed verzorgt en mooie krullen maakt.”

wil ik jou helpen jouw natuurlijke krullen te omarmen, zodat je leert te begrijpen wat jouw haar nodig heeft

Hoe kan ik je helpen?

5/5

"Ik heb al jou tips gevolgd en
ik kan niet anders zeggen dan THANKYOU!!!!"

“Angelaa!!!! Ik ben vandaag zo happy, ik heb 3 weken geleden me haar geverfd en sinds dien zit mijn haar voor geen meter. Ik heb al jou tips gevolgd en ik kan niet anders zeggen dan THANKYOU!!!!  Me haar zit zo mooi ik was zo bang dat ik het verpest had. Dit is de eerste keer dat mijn haar zit vanaf de dag dat ik geverfd heb. Ik hoop de aankomende dagen me mooie krullen te behouden met jou fantastische tips.”

Natasha

Heb je vragen?

Wil je weten hoe ik jou specifiek kan helpen? Neem contact met mij op.

Omdat ik jarenlang heb geëxperimenteerd en onderzoek heb gedaan (ik heb o.a. een achtergrond als docent en onderzoeker), wil ik jou begeleiden zodat je dit zelf allemaal niet hoeft te doen.

 Alles wat je op deze website vindt, heb ik gecreëerd uit liefde voor mooie krullen. Laat mij je helpen jouw haar te begrijpen, zodat je krultype Mooi krijgt. 

Wil je weten of ik jou ook kan helpen? Plan hier een vrijblijvend gesprek met mij in.

krullen verzorgen tips
Krullen cursus -leer je krullen verzorgen

Jouw volgende stap

Ben je er klaar voor om jouw krullend haar nu echt goed verzorgen?

“Tijdens de Curl challenge bleek dat ik al jaren lang dingen doe waarmee ik het tegenovergestelde bereik (lees: ik krijg pluizige krullen) maar, dat er ook hoop is en dat er doormiddel van jouw tips mooie krullen binnen bereik liggen.” – Ireen

kroeshaar tips macblogster

Gratis hulpgids

Olie Guide

Geef jouw krullend haar een boost door olie te gebruiken. In deze olie guid vind je recepten en tips om succesvol olie te gebruiken in jouw routine.

Krullen Cursus Q&A sessies: krultype Mooi

3 dagen challenge

Tips & Tricks workshop

Ben je een beginner en wil je jouw krullen of kroeshaar beter verzorgen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe gratis mee met mijn Curl Challenge.

Krullen Cursus: online krullen consult

mijn begeleiding

Curl Training

Wil je afscheid nemen van droge en pluizige krullen? Doe mee met mijn Krultype M Curl Training. Met mijn hulp creëer je in 30 dagen jouw eigen Curl Strategie.